sunnuntai 12. elokuuta 2012

Taidetta Imatran yössä

Lauantaina 18.8. Ajantappajien työryhmä kokoontuu jälleen ja tällä kertaa Imatralle Kulttuuritalo Virtaan. Illan aikana, yhdeksästä puoleen yöhön, on paljon muutakin luvassa. Ajantappajien puolesta on luvassa jotain uutta ja vanhaa.

Kellojen lisäksi toimintaa on laajennettu lahjoitusten osalta kenkiin. Kenkiä onkin saapunut jo mukavat määrät. Eräänä aamuna 7.30 työryhmä sai lahjoituksena kolme ISOA kassillista kenkiä. Sen lisäksi Imatran pääkirjastoon oli ilmestynyt pari kenkä- ja kellokekoa. Tämän vieressä oli nöyrä toive, että tarpeettomiksi jääneet kyseiset artikkelit ovat lämpimästi tervetulleita osaksi taideteoksia. Ne keot ovat kasvaneet.

Kuva: Ajantappajat
Kengistä muodostuu uusi vuorovaikutteinen yhteisötaideteos, joka on Kengättömien taiteilijoiden työryhmän kehittynyttä perintöä. Yhteiskunnan askeleet rakentuu Imatran pääkirjaston portaisiin ja on siellä muutaman viikon ajan.

On ollut hieno huomata, kuinka moni on kiinnostunut työryhmän toiminnasta. Blogia luetaan ja lahjoituksia saadaan jatkuvasti. Imatralla yhden päivän mittainen tapahtuma ei tule jäämään viimeiseksi. Toiminta jatkuu.

Tulevaisuuden suunnitelmia on tehty. Ideointi on ollut vähintäänkin riemukasta. Ensi vuoden teemaksi on kaavailtu Läsnäolon taitoa. Ei kuitenkaan mennä liian pitkälle tulevaisuuteen vaan eläkäämme elämämme parasta aikaa tässä ja nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti