lauantai 14. syyskuuta 2013

Menneitä, nykyisiä ja tulevia

Art@Bars -tapahtuma Lappeenrannassa on päättynyt myös Ajantappajien osalta melkein kokonaan. Nest in peace -teos on edelleen nähtävissä Wolkoffin talon edustalla. Myyntipöydällä kävi vilkas keskustelu niin harvakseltaan käyneiden asiakkaiden, että muiden luovien toimijoiden kanssa. Kokonaisuus jäi hyvin plussan puolelle.

Kesän näyttely GalleriArissa ja Ravintola Hillassa on myös päättynyt. Kiitokset kaikille kävijöille, joita oli todella paljon! Palaute on ollut monipuolisen kiittävää ja ei vähiten teosten laadun ja leveän skaalan osalta. Osallistavat, vuorovaikutteiset teokset Uusi sivu ja Huolinarikka saivat erityisen paljon kiitosta ja molemmissa olikin ollut paljon osallistujia. Kirjoja ei tarvitse kuitenkaan alkaa keräämään lisää, siitä suuri kiitos Imatran pääkirjastolle!

Huolinarikan tuotoksista kirjoitamme lisää myöhemmin, mutta muutamia huolia haluan jakaa kanssanne. Ei tietenkään kuormittaaksemme lukijaa, vaan ihan muistuttaakseni että jaettu huoli on usein tie kevyempään mieleen. Asiat kun saadaan oikeaan perspektiiviin, kevenee myrskyisäkin mieli.

Tässä muutama huoli jaettavaksi:

Pelkään että aika menee hukkaan
Huoli siitä etten riitä. Sen haluan riisua pois.
Oma pahuus
Mun taidot ei riitä toimimaan äitinä ja vaimona. Voinks mä ikinä oppia?
Aikaa itselleni
Ujous
Masennus
Pelko
Pistorasioiden puute
Mitä jos maailma ei ole tarpeeksi
Uni
Jahkaaminen
Raha! Vihaan rahaa, ei tee kuin ongelmia
Liika suunnitelmallisuus pois! Opi elämään hetkessä ja nauttimaan siitä
Stressaus...

Suurin osa huolista on meille monille tuttuja. Yllä olevat huolet ovat pinosta ensimmäiset 15. Kiitos että saimme kantaa huolianne taidetapahtumien ajan! Teoksessahan on tarkoitus, että voi luovuttaa huolensa Ajantappajien huomaan näyttelyn/tapahtuman/yms. ajaksi. Pois lähtiessään voi halutessaan lunastaa huolensa takaisin, mutta kukaan ei ole vielä tietääksemme omaansa ottanut. Tai ainakaan ei ole maksanut tilille sopivaa korvausta siitä...

Tulevaisuus Ajantappajien osalta näyttää valoisalta. Ensi kesälle on tehty jo useampia suunnitelmia ja syyskokouksen jälkeen näistä voidaan sitten alkaa tiedottamaan tarkemmin.

Lopuksi lisään vielä muutamia kuvia kesän näyttelystä, joita toivottiin Lappeenrannassa. Kyseessä on Antti Kuusen valokuvasarja, joka on kuvattu Dakarissa ja Saint Louisissa Senegalissa vuoden 2012 marras-joulukuussa.



Can't open no 394
Where will no 104 take you?

Patch


Can't get in or can't get out

Ajar from the corner
Shut
Can't shut no 356

Light in darkness
A window opening up to Heaven

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti